Crispy Chicken Brioche Burger

Täytä rapeat burgerit luuttomalla, paneroiduilla kanan koipi-reisillä, itsetehdyllä miso coleslawilla, soijamajoneesilla ja suolapähkinöillä.


10 annosta

  • 10 kpl Vaasan Street Food Craft Burger Brioche -hampurilaissämpylöitä
  • 10 kpl paneroitua kanan luutonta koipireittä
  • 400 g miso-coleslaw-salaattia
  • 300 g majoneesia
  • 20 g soijakastiketta
  • suolapähkinää
  • salaattia

Miso-coleslaw:

  • 130 g vaalea misoa
  • 30 g inkivääriä
  • 10 g valkosipulia
  • 70 g sushietikkaa
  • 70 g seesamiöljyä
  • 30 g rypsiöljyä
  • 300 g punakaalia
  • 300 g valkokaalia
  • 200 g porkkanaa
  • 100 g kevätsipulia

  1. Sekoita keskenään majoneesi ja soijakastike.
  2. Paahda sämpylät pannulla, uunissa tai parilassa.
  3. Lämmitä paneroitu koipireisi.
  4. Kokoa burgerit.

Miso-coleslawin ohje:

  1. Sekoita tehosekoittimessa miso, kuorittu inkivääri, valkosipuli, etikka ja öljyt.
  2. Lämmitä misodressing ja kaada suikaloitujen vihannesten päälle.
  3. Anna maustua muutama päivä kylmässä.