Uunituoretta leipää Joutsenosta

Tee päivästäsi vastapaistettu. On hetkiä, jotka ansaitsevat aivan erityisen leivän. Leivän, joka on vastapaistettu. Leipurimestarimme tietävät, että jokaiselle hetkelle on olemassa oikea leipänsä. Siksi he keksivät ja kokeilevat aina uutta. Juuri sinulle, juuri sinun hetkiisi.

Uusia leipiä ja sämpylöitä suoraan uudelta leipälinjalta Joutsenosta

Vaasan Mestarin leipäuutuudet tuovat laatua ja erottuvuutta leipäpöytään. Ne ovat suomalaisia, maukkaita leipiä, jotka leivotaan Joutsenon uudella leipälinjalla. Uudella leipälinjalla käytetään monipuolisesti eri viljalajeja, kokeillaan uusia raaka-aineita, yhdistellään hapanjuuria ja voidaan leipoa kokonaan myös ilman lisättyä leivinhiivaa. Herkullisten leipien ulkonäkö viimeistellään muun muassa siemenripotteilla ja käsin tehdyillä viilloilla.

Tuore leipä on herkullinen elämys

Lantmännen Unibaken teettämän Vaasan-paistopisteleivän tulevaisuuden mahdollisuuksia -tutkimuksen (Kilde 03/2021) mukaan kuluttajat hakevat paistopisteeltä herkullista elämystä, luksusta arkeen. Vastaajista 44% kertoo, että paistopisteostaminen on kasvanut parin viimeisen vuoden aikana. Vastaajista 97% uskoo paistopisteostamisen kasvavan tai säilyvän ennallaan tulevaisuudessa. Paistopisteleipä sopii kaikkiin tilanteisiin, herkutteluun, välipalaksi, aamiaiselle...

Tutustu alla Mestarin -leipäperheeseen ja lataa käyttöösi markkinointimateriaalia myyntisi tueksi!