Kiinnostaako työ vastuullisessa leipomoalan yrityksessä? 
Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Suomessa ja Baltiassa.

Miksi valita meidät?

Olemme leivonnaispakasteisiin erikoistunut kansainvälinen osaaja, jolla on vahvat juuret suomalaisessa leipomisessa. Meillä on markkinoiden monipuolisin valikoima herkullisia leipiä, makeita leivonnaisia, ruokaisia ja fast food -tuotteita. Toimimme monipuolisesti vähittäiskaupan sekä food service -asiakkaiden kanssa.

Meillä voit työskennellä hyvin monenlaisissa tehtävissä. Yrityksemme toimii Suomessa ja Baltian maissa, ja näissä maissa meidän Unibake-perheemme toimii monenlaisissa rooleissa. Meille tärkeintä on onnistua yhdessä ilahduttamaan asiakkaita hyvällä ruoalla. Leipominen on ennen kaikkea intohimo, toimit sitten taloushallinnossa tai tuotannossa.

Arvolupauksemme työnantajana

Kulttuurimme on ystävällinen ja avoin, jossa kunnioitamme toinen toisiamme. Rohkaisemme työntekijöitämme kehittämään ammattitaitoaan ja oppimaan uutta. 

Olemme suuri ja kannattava kansainvälinen yritys, jolla on toimintaa 5 mantereella ja kunnianhimoinen liiketoimintastrategia. Sen ytimessä ovat vastuullisuus ja elintarviketurvallisuus. Olemme sitoutuneet Science Based Targets  -tavoitteisiin, ja vastuullisuusstrategiamme ohjaa meitä käyttämään vahvuuksiamme ja vaikuttamaan myönteisesti ympäristöön, terveyteen sekä työntekijöidemme mahdollisuuksiin.

Oheisen videon avulla voit tutustua meihin tarkemmin työnantajana

Videon katsomista varten sinun on ensin hyväksyttävä evästeet.