Leivonnaispakasteilla on monia etuja.

Mietitkö, miksi sinun kannattaisi alkaa käyttämään leivonnaispakasteita? Leivonnaispakasteiden avulla saat uunituoretta nopeasti ja helposti esille samalla halliten hävikkiä.

Monia syitä valita leivonnaispakasteet käyttöön

Leivonnaispakasteet ovat keksintö, joka on mullistanut leipomiskäsitteen niin ammattikeittiöissä, paistopisteissä kuin kodeissakin. Mikäli et tunne vielä leivonnaispakasteiden hyötyjä, tässä on viisi järkisyytä, miksi sinunkin kannattaa valita leivonnaispakasteet. Lisää tietoa leivonnaispakasteiden käytöstä ja hyödyistä löydät Älä paista persiilleen -esitteestämme.

1. Tarjoa uunituoretta helposti

Leivonnaispakasteiden avulla voit valmistaa nopeasti juuri tarvittavan määrän tuoretta ja lämmintä leipää ja pullaa – vaikka vain pellillisen kerrallaan. Paistamalla pakkasesta tai kylmiöstä pitkin päivää pidät yllä tuoretta tarjontaa, herkullista tuoksua ja leipomotunnelmaa.

2. Hallitse hävikkiä

Leivonnaispakasteiden etuna on, että hyvän säilyvyytensä ja monikäyttöisyytensä ansiosta hävikin hallinta helpottuu. Leipomopakasteet saapuvat pakkaskuorman mukana helposti, etkä joudu purkamaan niin monia kuormia päivän mittaan.

3. Reagoi nopeasti menekkiin

Löydät meiltä leipomotuotteita kaikissa valmistusasteissa: raakataikinoita, sulatuksen jälkeen paistettavia, jäisenä paistettavia ja sulattaen valmiita. Eri valmistusasteet mahdollistavat oman käden jäljen jättämisen tuotteisiimme kuin myös nopean reagoimisen menekin vaihdellessa. Kylmiön hyödyntäminen esipaistettujen leipien sulatuksessa mahdollistaa nopean paiston pitkin päivää.

4. Monipuolinen valikoima vähällä vaivalla

Leivonnaispakasteissa yhdestä on moneksi! Voit tuunata tuotteita erilaisiksi. Laajasta valikoimastamme räätälöit aina kauteen sopivan kokonaisuuden.

5. Valmista aina tasalaatuista

Kun valitset Lantmännen Unibaken ammattileipurien valmistamia tuotteita ja noudatat koekeittiössämme testattuja paistosuosituksia, saat tasalaatuista tarjottavaa joka päivä. Myös uudet työntekijät on helppo kouluttaa paistamaan erinomaisia leipomotuotteita.

Tutustu leivonnaispakasteiden valikoimaamme!