Valmistusasteen valinnalla varmistat tehokkaan työskentelyn

Kätevyyden ja nopeuden merkitys on kasvanut, mikä näkyy leivonnaispakasteiden kysynnän kasvuna. Leivonnaispakasteet tarjoavat tehokkuutta erilaisten valmistusasteiden kautta. Meiltä löytyy niin raakataikinoita, paistovalmiita kuin sulattaen tarjoiluvalmiita leipomotuotteita.

Sulata ja paista

Ennen paistoa sulatettavat tuotteet ovat leipureidemme esivalmistamia. Sulatus ennen paistoa saa hiivan heräämään ja tekee pullista kuohkeita.

Edut

  • Helppo viimeistellä ja saada uunituoretta tarjolle
  • Uunituoreiden leipomotuotteiden tuoksu ja lämpö houkuttelee kuluttajia ostamaan
  • Kätevästi tarjottavaa, kun sulatus rytmitetään osaksi työtä ja paistetaan pitkin päivää
  • Ammattilaiset ovat hoitaneet leipomisen alkuvaiheet – viimeistely omassa toimipaikassa on helppoa

Paista jäisenä

Jäisenä paistettavat tuotteet ovat valmiiksi nostatettuja tai esipaistettuja leivonnaisia, jotka saat tarjolle helposti ja nopeasti. Tietyt leivonnaiset, kuten viinerit, pitää paistaa jäisenä, jotta ne ovat parhaimmillaan. Paistovalmiit tuotteet sopivat erityisen hyvin asiakkaille, joille tulee lyhyellä varoitusajalla paljon asiakkaita.

Edut

  • Vastaleivottua leipää ja viinereitä nopeasti
  • Reagoi nopeasti kysyntään - näitä voi olla aina pakastimessa valmiina
  • Uuniin suoraan pakkasesta – sulatusta ei tarvita

Sulattaen valmiit

Sulattaen valmiit tuotteet ovat helppo ja nopea ratkaisu - kaikin puolin valmiita sinulle! Me olemme paistaneet nämä valmiiksi sinulle, tasaista taattua laatua. Sinun tarvitsee vain sulattaa ja tarjoilla ne. Sulattaen valmiilla tuotteilla saat valikoimaasi helposti monipuolisuutta.

Edut

  • Ei paistamista, uuneja tai jälkisiivousta
  • Mahdollisuus reagoida nopeasti kysynnän vaihteluihin
  • Helppo tapa vähentää hävikkiä