Ammattikeittiöiden käyttötilanteiden vinkit

 

Opi kanssamme käyttämään ammattikeittiöiden ja paistopisteiden leivonnaispakasteita oikein. Meiltä saat ammattilaisille suunnitellut reseptit.

Ideoita leipomovalikoimasi suunnitteluun

Annamme tukea tuotevalikoiman, tuunauksen ja kannattavuuden suhteen. Leivonnaispakasteet mahdollistavat tehokkaan ja tasalaatuisen leivonnan – meidän ammattilaisemme leipovat, sinä hyödynnät!

Food Service - ja myymäläleivonnan tiimimme ovat asiakkaidemme tukena ympäri Suomen. Koulutusvastaavamme pitävät koulutuksia aktiivisimpien asiakkaidemme tiloissa ja koulutuskeittiöllämme Pajalla muun muuassa taikinaleivonnasta, makeiden tuunaamisesta, oikeasta paistosta ja täytetyistä leivistä. Koulutusasiantuntijamme voivat räätälöidä myös juuri sinun tarpeisiisi sopivaa koulutusta. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Avoimet koulutukset ammattikeittiöille

Järjestämme avoimia koulutuksia, jotta kuka tahansa ammattilainen kahvilasta, liikenneasemalta, hotellista tai ravintolasta voi tulla oppimaan uutta. Avoimissa koulutuksissamme käymme läpi leivonnaispakasteiden käyttöön, makeiden tuotteiden tuunaukseen ja täytettyihin leipiin liittyviä vinkkejä ja ideoita. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutukset etänä

Koulutusta on mahdollista toteuttaa avainasiakkaillemme myös etäyhteydellä. Teemoiksi sopivat esimerkiksi täytetyt leivät ja makeiden tuunaus. Mahdollisuus saada tuotenäytteitä maistiaisiksi ja vinkkejä keittiömestariltamme. Ketjujen tuotekehitys onnistuu myös etänä, helppo osallistua mistä vain päin Suomea.