Tartu taikinaan ja hurmaa asiakkaasi. Leipätaikinoidemme avulla teet uniikkeja leipiä, sämpylöitä, patonkeja, focaccioita, leipätikkuja ja vaikka mitä muuta.

Taikinaleivonnan konseptiimme kuuluu:

Tartu siis rohkeasti taikinaan, me autamme mielellämme!

Ammattilaisen avulla, omalla tyylillä

Vastapaistetun leivän tuoksu ja monipuolinen valikoima houkuttelevat asiakkaita. Lantmännen Unibaken ammattilaiset ovat kehittäneet korkealaatuisia ja monipuolisia leipätaikinoita, joiden avulla kuka tahansa osaa leipoa tuoretta leipää. Noudattamalla helppoja ohjeita onnistut varmasti, ja lopputuotteiden erilaistamisessa vain mielikuvitus on rajana.

Perustarjonnan laajentaminen yksilöllisillä, uunituoreilla leivillä on nyt riskitöntä: tasalaatuinen leivonta onnistuu jo lyhyen opastuksen jälkeen. Työtapoja taikinaleivontaan on useita, jotka ovat kaikki yksinkertaisia toteuttaa ja jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin.

Katso alta vinkkimme työtapoihin ja tutustu Solo Sokos Hotel Paviljongin taikinaleivonnan menestystarinaan!

Valitse sinulle sopivin työtapa

1. Sulatus kylmiössä yön yli, nostatus huoneenlämmössä - valmista seuraavan päivän lounaalle

Pellitä taikinat ja peitä muovilla illalla ja sulata yön yli kylmiössä. Muotoile ja koristele taikinat aamulla. Nostata huoneenlämmössä 3,5 tuntia. Viimeistele ja paista ohjeen mukaan.

2. Sulatus ja nostatus huoneenlämmössä - valmista noin 6 tunnissa

Pellitä taikinat ja sulata 2–3 tuntia. Muotoile taikinat. Nostata huoneenlämmössä 3,5 tuntia. Viimeistele ja paista ohjeen mukaan.

3. Sulatus huoneenlämmössä, nostatus yön yli kylmiössä - valmista seuraavan aamun paistoon

Pellitä leipätaikinat ja peitä ne muovilla. Sulata 2–3 tuntia huoneenlämmössä. Muotoile ja koristele. Nostata taikinat yön yli kylmiössä. Viimeistele ja paista ohjeiden mukaan seuraavana aamuna.