Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Tartu taikinaan ja hurmaa asiakkaasi. Leipätaikinoidemme avulla teet uniikkeja leipiä, sämpylöitä, patonkeja, focaccioita, leipätikkuja ja vaikka mitä muuta.
Tarjoamme tukea ja koulutusta taikinaleivontaan
- Monipuolinen valikoima leipätaikinoita
- Taikinaleivonnan esite
- Koulutusta leivonnaspakasteiden käyttöön
- Leivontavideoita, joista poimit parhaat ohjeet ja vinkit paistamiseen ja tuunauksiin
Tartu siis rohkeasti taikinaan, me autamme mielellämme!
Ammattilaisen avulla, omalla tyylillä
Vastapaistetun leivän tuoksu ja monipuolinen valikoima houkuttelevat asiakkaita. Lantmännen Unibaken ammattilaiset ovat kehittäneet korkealaatuisia ja monipuolisia leipätaikinoita, joiden avulla kuka tahansa osaa leipoa tuoretta leipää. Noudattamalla helppoja ohjeita onnistut varmasti, ja lopputuotteiden erilaistamisessa vain mielikuvitus on rajana.
Perusvalikoiman laajentaminen yksilöllisillä, uunituoreilla leivillä. Leivonta onnistuu jo lyhyen opastuksen jälkeen. Työtapoja taikinaleivontaan on useita, ja ne on yksinkertaista toteuttaa.
Valitse sinulle sopivin työtapa
1. Sulatus kylmiössä yön yli, nostatus huoneenlämmössä
Pellitä taikinat ja peitä ne muovilla illalla. Sulata taikinat yön yli kylmiössä. Muotoile ja koristele taikinat aamulla. Nostata taikinoita huoneenlämmössä 3,5 tuntia. Viimeistele ja paista ohjeen mukaan
2. Sulatus ja nostatus huoneenlämmössä - valmista noin 6 tunnissa
Pellitä taikinat ja sulata 2–3 tuntia. Muotoile taikinat. Nostata huoneenlämmössä 3,5 tuntia. Viimeistele ja paista ohjeen mukaan.
3. Sulatus huoneenlämmössä, nostatus yön yli kylmiössä - valmista seuraavan aamun paistoon
Pellitä leipätaikinat ja peitä ne muovilla. Sulata 2–3 tuntia huoneenlämmössä. Muotoile ja koristele. Nostata taikinat yön yli kylmiössä. Viimeistele ja paista ohjeiden mukaan seuraavana aamuna.