Olemme leivonnaispakasteisiin erikoistunut kansainvälinen osaaja, jolla on vahvat juuret suomalaisessa leipomisessa ja kansainvälistä potkua globaalista organisaatiosta. Lantmännen Unibake Finland on osa yli 20 maan leipomotoiminnan muodostamaa kokonaisuutta, jolla on yli 6000 työntekijää.

Me haluamme auttaa asiakastamme erilaistumaan

Valikoimastamme löytyy kaikkea taikinoista tarjoiluvalmiisiin tuotteisiin sekä niin leipiä, kahvileipiä, ruokaisia kuin fast food -tuotteitakin. Haluamme kehittää toimintaamme entistä vastuullisemmaksi ja antaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut - sekä myymäläleivontaan että ammattikeittiöillekin.

Arvomme

Yrityskulttuurimme perustuu avoimuuteen, ystävällisyyteen ja luottamukseen. Jaamme rohkeasti näkemyksiä, ja uskallamme kysyä kaikissa tilanteissa. Ennen kaikkea teemme yhteistyötä saavuttaaksemme tavoitteemme. Haluamme toimia aloitteellisesti ottamalla vastuuta teoistamme sekä tuloksista, joihin tekomme johtavat. Olemme mukana kokonaisvaltaisesti pellon ja pöydän välisessä arvoketjussa osana suurempaa kokonaisuutta. 

Missio ja visio

Lantmännen Unibake on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Vaasan- ja Schulstad-tuotemerkkimme syntyivät jo 1800-luvun lopulla ja olemme kasvaneet vuosien mittaan yritysostojen kautta. Muutoksien tuulessa tarkoituksemme ei ole kuitenkaan muuttunut, sillä meille tärkeintä on yhä iloita ruoasta. Herkulliset, vastaleivotut pullat ja leivät saavat vatsamme hymyilemään. Tätä ruokailun riemua me haluamme jakaa ihmisille iästä ja kotimaasta riippumatta. 

Leipominen on meille ennen kaikkea intohimo. Haluamme olla johtava leipomotoimija, joka hyödyntää tätä innostusta sekä osaamista ympäri maailman vastuullisesti.

Leipomoillemme myönnetyt sertifikaatit

ISO 9001 ja ISO 14001

Kaikki leipomomme on sertifioitu kansainvälisesti tunnettujen laadun hallinta- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti.

BRC-sertifikaatti

Kansainvälisen BRC-elintarviketurvallisuusstandardin noudattaminen kaikissa leipomoissamme takaa tuotteiden laadun ja turvallisuuden.

ETJ+

Olemme sitoutuneet ETJ+-järjestelmän kautta tehokkaaseen energian käyttöön Suomen-leipomoissamme.

IFS-sertifikaatti

Leipomomme Joutsenossa ja Sauessa on sertifioitu kansainvälisen IFS-elintarviketurvallisuusstandardin mukaisesti.

.

RSPO Segregation

Olemme sitoutuneet käyttämään vastuullisesti tuotettua, eroteltua palmuöljyä.

Osa maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-konsernia

Lantmännen Unibake on yksi Euroopan johtavista leipomoyrityksistä, jolla on toimintaa yli 20 maassa eri puolilla maailmaa. Lantmännen Unibaken kautta olemme myös osa maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla. Lantmännenin 10 000 työntekijää yli 20 maassa ja vuosittainen yli 70 miljardin Ruotsin kruunun liikevaihto mahdollistaa perustan tutkimukselle, kehitykselle ja toiminnoille kautta arvoketjun. Lantmännenin omistaa 18 000 ruotsalaisen maanviljelijän osuuskunta, ja yhdessä Lantmännenin kanssa kannamme vastuun pellosta pöytään.

Suomessa toimii neljä Lantmänneniin kuuluvaa yritystä: Lantmännen Agro Oy, Lantmännen Cerealia Oy, Lantmännen Unibake Finland Oy ja Vaasan Oy. Näistä sisaryhtiöt Lantmännen Unibake Finland ja Vaasan ovat osa Lantmännen Unibake -leipomokonsernia. Lantmännen Unibake Finland valmistaa leipä- ja leivonnaispakasteita vähittäismyyntiin, ammattikeittiöille ja yrityksille, ja Vaasan puolestaan tuoretta, pakattua leipää kuluttajille. Lantmännen Cerealia keskittyy näkkileipien, hapankorppujen ja napostelutuotteiden valmistukseen sekä muiden elintarvikkeiden ja viljapohjaisten kuivatuotteiden myyntiin Suomessa, Lantmännen Agro harjoittaa maatalouskauppaa ja tarjoaa monipuolisia asiantuntijapalveluita. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme Suomessa ovat Vaasan, Myllyn Paras, AXA ja GoGreen.

Lue lisää Lantmännenistä