Keitä me olemme?

Olemme leivonnaispakasteisiin erikoistunut kansainvälinen osaaja, jolla on vahvat juuret suomalaisessa leipomisessa ja kansainvälistä potkua globaalista organisaatiosta. Lantmännen Unibake Finland on osa yli 20 maan leipomotoiminnan muodostamaa kokonaisuutta, jolla on yli 6000 työntekijää.

Me haluamme auttaa asiakastamme erilaistumaan

Valikoimastamme löytyy kaikkea taikinoista tarjoiluvalmiisiin tuotteisiin sekä niin leipiä, kahvileipiä, ruokaisia kuin fast food -tuotteitakin. Haluamme kehittää toimintaamme entistä vastuullisemmaksi ja antaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut - sekä myymäläleivontaan että ammattikeittiöillekin.

Mistä tuotteitamme voi ostaa?

Toimimme ensisijaisesti yritysten, paistopisteiden ja ammattikeittiöiden kanssa. Tuotemerkeistämme Vaasan Kotiuunin on taas kuluttajille tuttu pakastealtaista. Tuotteitamme tarjotaan ja paistetaan ahkerasti paistopisteissä, monenlaisissa suurkeittiöissä kouluista kahviloihin sekä Vaasan Leipämöissä ja Vaasan Leipomomyymälöissä. Viemme myös Suomessa leivottuja herkkuja muihin maihin.

Arvomme

Uskomme, että yrityskulttuurimme perustuu avoimuuteen, ystävällisyyteen ja luottamukseen. Jaamme rohkeasti näkemyksiä, ja uskallamme kysyä kaikissa tilanteissa. Ennen kaikkea teemme yhteistyötä saavuttaaksemme tavoitteemme. Haluamme toimia aloitteellisesti ottamalla vastuuta teoistamme sekä tuloksista, joihin tekomme johtavat. Olemme mukana kokonaisvaltaisesti pellon ja pöydän välisessä arvoketjussa osana suurempaa kokonaisuutta, mutta silti vahvassa yhteistyössä. 

Missio & Visio

Lantmännen Unibake on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Meidän Vaasan- ja Schulstad-tuotemerkkimme syntyivät jo 1800-luvun lopulla ja olemme kasvaneet vuosien mittaan yritysostojen kautta. Muutoksien tuulessa tarkoituksemme ei ole kuitenkaan muuttunut, sillä meille tärkeintä on yhä iloita ruoasta. Herkulliset, vastaleivotut pullat ja leivät saavat vatsamme hymyilemään. Tätä ruokailun riemua me haluamme jakaa ihmisille iästä ja kotimaasta riippumatta. 

Leipominen on meille ennen kaikkea intohimo. Haluamme olla johtava leipomotoimija, joka hyödyntää tätä innostusta sekä osaamista ympäri maailman.

Leipomoillemme myönnetyt sertifikaatit

ISO 9001 ja ISO 14001

Kaikki leipomomme on sertifioitu kansainvälisesti tunnettujen laadun hallinta- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti.

BRC-sertifikaatti

Kansainvälisen BRC-elintarviketurvallisuusstandardin noudattaminen kaikissa leipomoissamme takaa tuotteiden laadun ja turvallisuuden.

ETJ+

Olemme sitoutuneet ETJ+-järjestelmän kautta tehokkaaseen energian käyttöön Joutsenon ja Petikon leipomoissa.

RSPO Segregation

Olemme sitoutuneet käyttämään vastuullisesti tuotettua, eroteltua palmuöljyä.