Parhaat leipomotuotteet jokaisen ulottuville

Vaasan Leipämö tarjoaa rakastetut kotimaiset maut ja herkulliset kansainväliset suosikit.

Vaasan Leipämö syntyi halusta tuoda Suomen ja maailman parhaat leipomotuotteet jokaisen ulottuville. Tuotevalikoima räätälöidään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, myymälän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Uskomme, että uunituore leipä tekee hyvää sekä keholle että mielelle. Aina tuoreena, sinua varten.

Mikäli kiinnostuit Vaasan Leipämöstä, ota meihin yhteyttä.

Tehokas ja tuloksellinen paistopisteprosessi

Tarjoamme asiantuntevaa koulutusta tehokkaan ja tuloksellisen paistopisteprosessin rakentamiseksi. Meiltä saat sulattaen valmiit tuotteet helpottamaan ruuhkahuippuja ja nopeuttamaan esillepanoja. Paistettavat tuotteet tuovat myymälään uunituoreiden leivonnaisten tuoksun ja taikinaleivonta vie asiakaskokemuksen uudelle tasolle. 

Asiakkaidemme arkea helpottaaksemme olemme luoneet ainutlaatuisen Leipämö-sovelluksen, joka tarjoaa hyödyllisiä työkaluja ja ideoita myymäläpaiston arjen pyörittämiseen ja leivontaan mm. kattavan video- ja reseptipankin muodossa. 

Tutustu Leipämö-sovellukseen

Houkutteleva myymäläkokemus

Myyntiä edistävät myymälämateriaalit ja pakkausratkaisut yhdessä Vaasan Leipämö -kalusteiden kanssa luovat yhtenäisen ja herätteellisen paistopisteilmeen. Pakkausmateriaalit on suunniteltu istumaan täydellisesti yhteen Vaasan Leipämön kalusteiden kanssa ja erottumaan myymäläpinnasta.

Tarjoamme monipuolisesti markkinointimateriaalia myös sesonkiluontoisesti. Lisätietoa materiaaleista saat Leipämö-sovelluksesta. Sovelluksesta voit ladata esimerkiksi sosiaalisen median materiaaleja, julisteita, esitteitä ja hintapohjia.

Ota yhteyttä meihin