Lue lisää innostavasta työympäristöstämme ja tutustu kansainväliseen harjoitteluohjelmaamme.

Tule osaksi innostunutta työyhteisöä

Leipomoissamme Lappeenrannan Joutsenossa, Hyvinkäällä ja Vantaalla sekä Viron Sauen-leipomossa työskennellään tuotantoon ja toimitusketjuun liittyvissä tehtävissä. Toimistomme Helsingissä työllistävät muun muuassa myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon ja tuotekehityksen ammattilaisia.

Lantmännen Unibake Finland työllistää yli 350 henkeä Suomessa. Viron Sauen-leipomollamme työskentelee noin 150 henkilöä.

Kansainvälinen ura

Jos olet kerryttänyt osaamista jollain liiketoimintamme osa-alueella, sinulla on mahdollisuus hyödyntää sitä yhteistyössä ulkomaisten sisaryritystemme kanssa. Me uskomme, että kansainvälinen kokemus ja toisten työkulttuurien kohtaaminen edistää merkittävästi sekä henkilökohtaista että ammatillista kehittymistä.

Jos olet kiinnostunut, meillä on tarjolla runsaasti kansainvälisiä uranäkymiä. Me varmistamme, että paras osaaminen välittyy kaikille työntekijöillemme maantieteellisistä ja ammatillisista rajoista riippumatta.

Vastuullinen työpaikka

Olemme vastuullinen työnantaja, joka on sitoutunut jatkuvasti kehittämään työn tekemisen tapoja ja tukemaan ja kehittämään työntekijöitä heidän urallaan.