Toukokuun uutuudet

Tuomme keväällä toivottuja uutuuksia leipäpöytään, uudistimme patonkeja sekä tarjoamme raikkaita makeita herkkuja kesään.

Aina uutta ja mielenkiintoista

Tuomme valikoimaamme mielenkiintoisia uutuuksia toukokuussa. Luvassa on uutta Vaasan Mestarin -leipäperheeseen, patonkeja, makeita kesäisiä herkkuja sekä uusia palaleipiä gluteenittomiin. Tutustu täällä uutuuksiin ja tilaa omasi tukustasi tai keskusliikkeeltäsi.

Vaasan Mestarin - uunituoretta leipää Joutsenosta

Joutsenon uudella leipälinjalla leivotut herkkuleivät saavat kaksi uutuutta leipäpöytiin. Vaasan Mestarin Iso Hapanjuurileipä on reilunkokoinen ja näyttävä. Vaasan Mestarin Hapanjuurisämpylä sopii täytettynä vitriiniin tai sellaisenaan vaikka aamiaispöytään.

Uutta täytettävien leipien maailmaan

Vaasan Pitkä Kaura piristää täytettyjen leipien valikoimaa. Uudentyyppinen Vaasan Tumma Long Bread on pitkä leipä, josta on helppo valmistaa nopeasti erikokoisia voileipiä tarjolle. Patonkivalikoima päivittyy myös, katso alta uutuudet!

Uutta gluteenittomaan valikoimaan

Monipuolinen gluteeniton tuotevalikoimamme laajentuu kahdella uudella palaleivällä. Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreä palaleipä ja Moilas Gluten-Free Kaura-porkkanatyyny sopivat täytettäväksi tai sellaisenaan nautittaviksi.

Yhteistyö Ketoisen kanssa tuo valikoimaamme viljattoman leipäsen rinnalle Ketoinen Viljattoman sämpylän. Se on gluteeniton, viljaton, hiivaton ja laktoositon, joten se palvelee monia erityisruokavalioita noudattavia asiakkaita. Sämpylä sopii myös hampurilaisiin viljattomana sämpylävaihtoehtona.