Lankkupizza

Pizzaan saa näyttävyyttä lisäämällä täytteitä myös paiston jälkeen. Lankkupizzan pinnalle laitetaan kalamataoliiveja sekä miniluumutomaatteja.


  • 1 kpl Vaasan pizzapohja
  • 1 ½ dl pizzakastiketta
  • 10 g punasipulia
  • 10 g kalamata-oliiveja
  • 40 g miniluumutomaatteja halkaistuna
  • 5 g pinjansiemeniä
  • 1- 1 ½ dl pizzajuustoraastetta

  1. Avaa sulaneet pizzapohjat käsin, runsaasti jauhoja apuna käyttäen. Venytä pizzaa ovaaliksi. Voit avata useamman pizzapohjan päällekkäin.
  2. Levitä päälle tomaattikastike, punasipulit, pinjansiemenet, oliivit ja juustoraaste.
  3. Paista uunissa 230-250 asteessa kunnes kypsä.
  4. Viimeistele miniluumutomaateilla ja basilikalla.