Vaniljaisen viinerin tuunaukset

Leivontavideo viinereiden tuunauksesta. Viinerituunaukset ovat helppo tapa ilmentää sesonkeja!


  • Vaasan Vaniljainen viineri
  • tuoreita marjoja: mansikoita, mustikoita ja vadelmia
  • kiillettä
  • tomusokeria
  • sulatettua suklaata
  • pakkauksen mukana tullutta pomadaa

  1. Paista viinerit jäisinä 190 asteessa 17-19 minuutin ajan.
  2. Anna viinerien jäähtyä ennen koristelua.
  3. Koristele laittamalla marjoja viinerin keskelle. Viimeistele marjakoristelu halutessasi kiilteellä ja tomusokerilla.
  4. Koristele viinerit sulatetulla suklaalla: kasta lusikka suklaaseen ja heiluttele viinereiden yläpuolella, jotta syntyy ohuita raitoja.
  5. Koristele viinerit pakkauksen mukana tulleella pomadalla.