Marja-suklaaviineri

Tuunaa SBS Vaniljawiener rouhitulla suklaalla ja marjasiirapilla. Viimeistele mintun lehdillä.


12 annosta
  • 12 kpl paistettua Vaasan Vaniljaisia viinereit
  • 175 g valkosuklaata karkeasti rouhittuna
  • 175 g tummaa suklaata karkeasti rouhittuna
  • 1 dl marjasiirappia (esim. mustikka, vadelma tai karhunvatukka)
  • 12 tuoretta mintun lehteä

  1. Ripottele jäähtyneiden viinereiden päälle rouhittu valko- ja tummasuklaa.
  2. Valuta päälle 3-4 tl marjasiirappia.
  3. Koristele mintun lehdillä.

Raikas marjasiirappi:

  1. Sekoita kattilassa 4,5 dl lempimarjojasi, 1/2 dl vettä, 2 rkl sokeria ja 1/2 dl maissitärkkelystä.
  2. Hämmennä keskilämmöllä, kunnes seos kiehahtaa. Anna kiehua muutama minuutti ennen tarjoilua.