Mansikkainen viineri

Viinerin voi tuunata näyttävästi sesongin marjoilla. Viimeistele viinerit vaikka suklaaraidoilla ja marjat kiilteellä. Kiille hedelmien ja marjojen päällä tuo näyttävyyttä ja parantaa tuoreiden raaka-aineiden säilyvyyttä.


  • 10 kpl Vaasan Vaniljaisia viinereitä
  • mansikoita
  • 1 rkl kiillettä (neutral glaze)
  • mascarponevaahtoa (tomusokeria, mascarponejuustoa ja kermavaahtoa)
  • maitosuklaaraitoja viimeistelyyn

  1. Paista viinerit jäisenä laatikon ohjeen mukaisesti.
  2. Anna viinereiden jäähtyä.
  3. Lisää viinerin keskelle tuoreita mansikoita.
  4. Voit myös sivellä marjat kiilteellä, jotta ne pysyvät kauniina pidempään.
  5. Lisää marjojen päälle mascarponevaahtoa (kermavaahto, tomusokeri ja mascarponejuusto).
  6. Viimeistele maitosuklaaraidoilla.