Hot Dog marinoidulla sipulilla

Hot Dog marinoidulla punasipulilla ja makkaralla.


10 annosta

  • 10 kpl SBS Royal Durum Hot Dog -sämpylöitä
  • 10 makkaraa

Marinoidut sipulit:

  • 100 g sokeria
  • 10 rkl vettä
  • 5 rkl etikkaa
  • 1 rkl suolaa
  • 1-2 tähtianista
  • 2-3 punasipulia
  • 100 g amerikkalaista majoneesia
  • 50 g sinappia
  • 10 grillattua tai paahdettua bataattikuutiota

  1. Sekoita kattilassa sokeri, vesi, etikka, tähtianis ja suola.
  2. Lämmitä maustevesi ja lisää kuutioitu punasipuli.
  3. Anna jäähtyä.
  4. Paista tai grillaa makkarat.
  5. Paahda tai grillaa sämpylät ennen annoksen kokoamista.
  6. Täytä hot dog marinoidulla sipulilla, sinapilla ja amerikkalaisella majoneesilla.
  7. Tarjoa bataattiranskalaisten kera.