NY hodari

Heittäydyimme yhdessä Arla Pron ja HKScanin kanssa erilaisten makumaailmojen vietäväksi ja kehitimme innostavia, helposti toteutettavia Street Food -reseptejä. Kokeile ja rakenna katuruoan ympärille houkutteleva kokonaisuus myös esillepanon avulla.


10 annosta

Chili-lihasoosi

  • 0,100 kg sipuli
  • 0,010 kg valkosipuli
  • 0,002 kg chilijauhe
  • 0,004 kg savupaprikajauhe
  • 0,020 kg sokeri
  • 0,020 kg punaviinietikka
  • 0,600 kg tomaattimurska
  • 0,500 kg HK Ruskistettu nauta-sika jauheliha
  • 0,006 kg suola

 

Jalapeno-juustocrème

  • 0,200 kg Arla Pro Juustocrème, laktoositon
  • 0,025 kg pikkelöity jalapeno


Muut lisukkeet

  1. Hienonna jalapeno ja sekoita se juusto-crèmen joukkoon.
  2. Kuumenna öljy pannulla, lisää hienonnetut sipulit ja kuullota.
  3. Lisää chili-, savupaprikajauhe sekä sokeri sekaan ja jatka hetki kuullottamista.
  4. Lisää etikka pannulle ja keitä hetki.
  5. Lisää tomaattimurska sekaan ja kiehauta.
  6. Lisää kyp­sä jauheliha ja kiehauta.
  7. Hauduta hetken aikaa kasaan ja mausta suolalla.
  8. Täytä hodari lihakastikkeella ja pitkillä nakeilla.
  9. Mausta tulisesti juustolla.

VINKKI:
Hodareista tykätään myös itse täyttäen! Laita täytteet esille ja anna ruokailijoiden napata itselleen mieluisimmat maut mukaan. Voit laittaa esille listan keittiön suosittelemasta makuyhdistelmästä.