Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Buenos Aires Bull
Buenos Aires Bull on hot dog, jossa yhdistyvät naudan brisket ja chimichurri-majoneesi. Viimeistele puna- ja valkokaalisuikaleilla.
10 annosta
- 10 kpl Vaasan Street Food Biggie Hot Dog -sämpylöitä
- 3 kg naudan brisketiä
Dry rub:
- 100 g ruokosokeria
- 30 g jauhettua mustapippuria
- 20 g jauhettua viherpippuria
- 20 g savupaprikaa
- 20 g valkosipulijauhetta
- 20 g sipulijauhetta
- 20 g karkeaa merisuolaa
Chimichurri-majoneesi:
- 42 g tuoretta persiljaa
- 20 g tuoretta korianteria
- 9 g tuoretta oreganoa
- 3 kpl valkosipulinkynttä
- 1 pieni salottisipuli
- 2 tl punaviinietikkaa
- 2 tl sitruunamehua
- 500 g majoneesia
Täytteet:
- 50 g punasipuliviipaleita
- 200 g punakaalia suikaloituna
- 200 g valkokaalia suikaloituna
- 100 g makeasipulia hienonnettuna
- 200 g BBQ-kastiketta
- 50 g pilkottua ruohosipulia
- Brisket ja dry rub: Sekoita dry rubin ainekset morttelissa ja hienonna. Hiero dry rub brisketin pintaan ja savusta briskettiä matalassa lämpötilassa 80 °ssa yön yli. Revi liha.
- Chimichurri-majoneesi: Sekoita majoneesin ainekset keskenään tasaiseksi majoneesiksi.
- Hot dog: Paahda hot dog -sämpylät uunissa, grillissä tai pannulla. Lisää revittyä nauden briskettiä ja täytteet ja viimeistele chimichurri-majoneesilla.