Buenos Aires Bull

Buenos Aires Bull on hot dog, jossa yhdistyvät naudan brisket ja chimichurri-majoneesi. Viimeistele puna- ja valkokaalisuikaleilla.


10 annosta

DRY RUB:

  • 100 g ruokosokeria
  • 30 g jauhettua mustapippuria
  • 20 g jauhettua viherpippuria
  • 20 g savupaprikaa
  • 20 g valkosipulijauhetta
  • 20 g sipulijauhetta
  • 20 g karkeaa merisuolaa

CHIMICHURRI-MAJONEESI:

  • 42 g tuoretta persiljaa
  • 20 g tuoretta korianteria
  • 9 g tuoretta oreganoa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 pieni salottisipuli
  • 2 tl punaviinietikkaa
  • 2 tl sitruunamehua
  • 500 g majoneesia

TÄYTTEET:

  • 50 g punasipuliviipaleita
  • 200 g punakaalia suikaloituna
  • 200 g valkokaalia suikaloituna
  • 100 g makeasipulia hienonnettuna
  • 200 g BBQ-kastiketta
  • 50 g pilkottua ruohosipulia

BRISKET JA DRY RUB:

  1. Sekoita dry rubin ainekset morttelissa ja hienonna.
  2. Hiero dry rub brisketin pintaan ja savusta briskettiä matalassa lämpötilassa 80 asteessa yön yli.
  3. Revi liha.

CHIMICHURRI-MAJONEESI:

  1. Sekoita majoneesin ainekset keskenään tasaiseksi majoneesiksi.

HOT DOG:

  1. Paahda hot dog -sämpylät uunissa, grillissä tai pannulla.
  2. Lisää revittyä naudan briskettiä ja täytteet.
  3. Viimeistele chimichurri-majoneesilla.