Buenos Aires Bull

Buenos Aires Bull on hot dog, jossa yhdistyvät naudan brisket ja chimichurri-majoneesi. Viimeistele puna- ja valkokaalisuikaleilla.


10 annosta

  • 10 kpl Vaasan Street Food Biggie Hot Dog -sämpylöitä
  • 3 kg naudan brisketiä

Dry rub:

  • 100 g ruokosokeria
  • 30 g jauhettua mustapippuria
  • 20 g jauhettua viherpippuria
  • 20 g savupaprikaa
  • 20 g valkosipulijauhetta
  • 20 g sipulijauhetta
  • 20 g karkeaa merisuolaa

Chimichurri-majoneesi:

  • 42 g tuoretta persiljaa
  • 20 g tuoretta korianteria
  • 9 g tuoretta oreganoa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 pieni salottisipuli
  • 2 tl punaviinietikkaa
  • 2 tl sitruunamehua
  • 500 g majoneesia

Täytteet:

  • 50 g punasipuliviipaleita
  • 200 g punakaalia suikaloituna
  • 200 g valkokaalia suikaloituna
  • 100 g makeasipulia hienonnettuna
  •  200 g BBQ-kastiketta
  • 50 g pilkottua ruohosipulia

  1. Brisket ja dry rub: Sekoita dry rubin ainekset morttelissa ja hienonna. Hiero dry rub brisketin pintaan ja savusta briskettiä matalassa lämpötilassa 80 °ssa yön yli. Revi liha. 
  2. Chimichurri-majoneesi: Sekoita majoneesin ainekset keskenään tasaiseksi majoneesiksi.
  3. Hot dog: Paahda hot dog -sämpylät uunissa, grillissä tai pannulla. Lisää revittyä nauden briskettiä ja täytteet ja viimeistele chimichurri-majoneesilla.