Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Täytetty Pinsa by Lauri Kaivoluoto
Pinsaa voi käyttää myös täytettynä leipänä. Lauri Kaivoluoto loihti Pinsalle savutofu-avokadotäytteisen reseptin ravintoloille!
- Vaasan Street Food Pinsa Classic
- savutofua
- avokadoa
VIHREÄ SALSA:
- 1 pnt persiljaa
- 1/2 sitruunan mehu
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 dl oliiviöljyä
- suolaa
- 1 salottisipuli
PUNAKAALI:
- 200 g punakaalia
- 1 dl valkoviinietikkaa
- suolaa
MAUSTEISET KURKUT:
- 1 kurkku
- 2 punaista chiliä
- 2 rkl valkoviinietikkaa
INKIVÄÄRIMAJONEESI:
- 4 dl majoneesia
- 50 g inkivääriä
- 1/2 sitruunan mehu
VIHREÄ SALSA:
- Aja persilja, sitruunanmehu, valkosipuli, öljy ja suola blenderissä tai cutterissa.
- Lisää hienonnettu salottisipuli.
PUNAKAALI:
- Hienonna punakaali.
- Sekoita etikan ja suolan kanssa.
- Anna maustua vähintään tunti.
MAUSTEISET KURKUT:
- Hienonna kurkku ja chili.
- Sekoita valkoviinietikan kanssa.
- Anna maustua vähintään tunti.
INKIVÄÄRIMAJONEESI:
- Raasta inkivääri majoneesin joukkoon.
- Lisää sitruunanmehu ja sekoita.
PINSAN KOKOAMINEN:
- Voitele lämmin Pinsa inkiväärimajoneesilla.
- Täytä puolet Pinsasta paistetulla savutofulla, avoKadolla, punakaalilla ja chilikurkuilla.
- Lusikoi päälle yrttisalsaa ja taita Pinsa kiinni.