Täytetty Pinsa by Lauri Kaivoluoto

Pinsaa voi käyttää myös täytettynä leipänä. Lauri Kaivoluoto loihti Pinsalle savutofu-avokadotäytteisen reseptin ravintoloille!


VIHREÄ SALSA:

  • 1 pnt persiljaa
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • 1 salottisipuli

PUNAKAALI:

  • 200 g punakaalia
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • suolaa

MAUSTEISET KURKUT:

  • 1 kurkku
  • 2 punaista chiliä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa

INKIVÄÄRIMAJONEESI:

  • 4 dl majoneesia
  • 50 g inkivääriä
  • 1/2 sitruunan mehu

VIHREÄ SALSA:

  1. Aja persilja, sitruunanmehu, valkosipuli, öljy ja suola blenderissä tai cutterissa.
  2. Lisää hienonnettu salottisipuli.

PUNAKAALI:

  1. Hienonna punakaali.
  2. Sekoita etikan ja suolan kanssa.
  3. Anna maustua vähintään tunti.

MAUSTEISET KURKUT:

  1. Hienonna kurkku ja chili.
  2. Sekoita valkoviinietikan kanssa.
  3. Anna maustua vähintään tunti.

INKIVÄÄRIMAJONEESI:

  1. Raasta inkivääri majoneesin joukkoon.
  2. Lisää sitruunanmehu ja sekoita.

PINSAN KOKOAMINEN:

  1. Voitele lämmin Pinsa inkiväärimajoneesilla.
  2. Täytä puolet Pinsasta paistetulla savutofulla, avoKadolla, punakaalilla ja chilikurkuilla.
  3. Lusikoi päälle yrttisalsaa ja taita Pinsa kiinni.