Royal Pulled Pork Burger

Durum -hampurilaissämpylöistä syntyy upea nyhtöpossuburger. Täytä burger nyhtöpossulla, bbq-kastikkeella ja marinoidulla porkkanalla.


10 annosta
  • 10 kpl Vaasan Street Food Royal Burger Durum -hampurilaissämpylöitä
  • 1,2 kg pulled porkia
  • 350 g BBQ-kastiketta
  • 300 g majoneesia
  • 200 g marinoitua porkkanaa

Marinoitu porkkana:

  • 500 g porkkanaa
  • ¼ chili
  • 0,5 dl öljyä
  • 3 rkl limemehua
  • 2 tl hunajaa
  • suolaa

  1.  Lämmitä pulled pork pannulla ja lisää joukkoon puolet BBQ-kastikkeesta.
  2. Paahda sämpylät.
  3. Annostele kerroksittain sämpylöille lämmintä pulled porkia, marinoitua porkkanaa sekä BBQ-kastiketta ja majoneesia.

 Marinoidut porkkanat:

  1. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi chili.
  2. Sekoita keskenään öljy, limemehu, hunaja ja suola.
  3. Lisää porkkanat ja anna maustua kylmässä vähintään kaksi tuntia.