Matcha croissant

Japanilaisen vihreän teen inspiroima Matcha Croissant on dipattu valkosuklaaseen, johon on sekoitettu matchajauhetta. Matchajauhe värjää suklaan vihreäksi.


10 annosta
  • 10 kpl SBS Voicroissant, paistettu
  • 300 g valkosuklaata
  • 1 tl matchajauhetta
  • 2 tippaa vaaleanvirheää elintarvikeväriä (vapaaehtoinen, tuo intensiivisemmän värin)

  1. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa.

  2. Lisää valkosuklaan joukkoon ½ teelusikallista matchajauhetta (tai vähemmän, mikäli et halua voimakasta teen makua) ja halutessasi vaalean vihreää elintarvikeväriä.

  3. Laita kolmasosa valkosuklaasta pursotinpussiin.

  4. Dippaa jäähtyneen croissantin toinen pitkä sivu värjättyyn valkosuklaaseen ja anna kuivua 5–15 minuuttia leivinpaperin päällä.

  5. Koristele vielä pursotinpussin kanssa kuvan mukaisesti.

  6. Jos haluat voimakkaan vihreän teen maun, viimeistele croissantit ripottelemalla niiden pinnalle matchajauhetta.

Vinkki! Jotta saat pursotettua hentoja ja ohuita suklaaraitoja, leikkaa pursotinpussiin todella pieni reikä.