Croissantin tuunaukset

Teimme leivontavideon, jossa esittelemme croissantin makeita ja suolaisia tuunauksia. Videolta näet helposti työohjeet, tarvikkeet ja paisto-ohjeet.


10 kpl SBS Premium Croissantteja per tuunausresepti

Makeita tuunauksia

Makusokeri:

  • 20 g kardemumma- tai kanelisokeria
  • 20 g raesokeria

Suklaacroissant:

  • 100 g sulatettua suklaata

Suolaisia tuunauksia:

Oliivi-juusto:

  • 100 g juustoraastetta
  • 100 g viipaloituja oliiveja

Sinihomejuusto:

  • 120 g juustoraastetta
  • 80 g sinihomejuustoa

Siemenillä:

  • 20 g seesaminsiemeniä
  • 10 g unikonsiemeniä

Makeat tuunaukset:

Makusokeri:

  1. Nosta jäiset croissantit pellille ja sulata noin 15 minuuttia.
  2. Sekoita 100 g kidesokeria ja 10 g jauhettua kardemummaa keskenään.
  3. Ripottele croissantien pinnalle raesokeria ja kardemummasokeria. Voit korvata kardemumman esimerkiksi kanelilla tai piparkakkumausteella.
  4. Paista 180 asteessa 20-22 minuuttia.

Suklaacroissant:

Paista ja jäähdytä croissantit. Koristele sulatetulla suklaalla. Voit käyttää koristeluun maito-, valko- ja tummaasuklaata sekä maustettuja suklaita, kuten appelsiinisuklaata tai mansikkasuklaata.

 Suolaiset tuunaukset

  1. Nosta jäiset croissantit pellille ja sulata noin 30 minuuttia.
  2. Sekoita täytteen ainekset keskenään - joko juustoraaste ja sinihomejuusto, juustoraaste ja oliivit tai siemenet.
  3. Painele täytteet tasaisesti croissanttien päälle. Täytettäessä croissantit saa painaa ronskisti lyttyyn.
  4. Paista 180 asteessa 20–22 minuuttia.