Kolmen juuston burger

Burger homejuustolla, parmesaanijuustollaa ja tuorejuustolla.


10 annosta


Homejuustotäyte:

  • 650 g St Agur -homejuustoa
  • 200 g tuoretta parmesaanijuustoa (raaste)
  • 850 g tuorejuustoa


Täyte:

  • 100 g jäävuorisalaattia pilkottuna
  • 100 g pihvitomaattia viipaleina
  • 100 g punasipulirenkaita
  • 250 g paistinpannulla paistettuja savustettuja pekoniviipaleita

Homejuustotäyte:

  1. Sekoita homejuusto ja muut täytteen ainekset juustoiseksi kastikkeeksi.

Burgerit:

  1. Mausta hampurilaispihvi suolalla ja pippurilla. Paista pihvi kuumalla pannulla 2 minuutin välein käännellen.
  2. Halkaise kypsä hampurilaispihvi ja lisää 20 g juustokastiketta pihvin keskelle. Kokoa pihvi.
  3. Paahda sämpylän sisäpinnat pannulla, jossa paistoit pihvin – näin saat hyödynnettyä mehevän paistorasvan.
  4. Täytä hampurilainen viipaloiduista sipuleista tehdyllä hillolla, pihvillä, pekonilla, salaatilla, tomaatilla ja sipulilla. Laita hampurilaissämpylän kansi täytteiden päälle ja tarjoa.