Burgertrendi on yhä vahva. Laadukkaiden burgereiden kova kysyntä jatkuu. Hampurilaistrendi on lisännyt kuluttajien laatutietoisuutta ja nostanut odotuksia.

Hampurilaissämpylöiden valikoimamme avulla tuot lisäarvoa burgereihisi

Laadukkaiksi koetuista hampurilaisista ollaan valmiita maksamaan enemmän! Tutustu Premium Burgers -esitteeseen, jossa esitellään ideoita parempaan burgeriin ja sämpylävalikoimamme. Parhaimmillaan hampurilaissämpylä on oikealla tavalla viimeisteltynä. Keittiösi mukaan paras tapa paahtaa voi olla esimerkiksi paistinpannulla, paahtimella, grillipannulla, tai uunissa.

Suomalaiset ovat burger-kansaa!

Hampurilaiset ovat vakiinnuttaneet asemansa Suomessa ja niitä nautitaan reippaaseen tahtiin. Teimme aiheesta kyselyn, ja jopa 21 % vastaajista syö hampurilaisia useammin kuin kolme kertaa viikossa kodin ulkopuolella.

Suomalaisten tärkein kriteeri burgeria valitessa on maku: 58 % vastaajista arvosti makua eniten, mutta myös hinta, tuoreus ja houkutteleva ulkonäkö olivat suosittuja vastauksia.

75 % vastaajista pitä sämpylän korkeaa laatuna tärkeänä tai erittäin tärkeänä osana hyvää burgeria. Sämpylä onkin ensimmäinen asia, joka hampurilaisessa huomataan – sämpylällä on siis väliä!

lähde: Lantmännen Unibake Suomi 2019 helmi-maaliskuussa teettämä kysely

Mikä erottaa premium burgerin tavallisesta?

  1. Hampurilaisen muoto ja laatu

  2. Premium burger valmistetaan tilauksesta

  3. Sämpylä on parempaa laatua

lähde: Lantmännen Unibake Ruotsi 2019 teettämä tutkimus