Burger Battle -kilpailu antaa tilaisuuden kokeille ja keittiömestareille ympäri maata edistää omaa ammattitaitoa ja uraa. Kilpailun voittaja kruunataan Burgermestariksi ja palkitaan rahapalkinnolla.

Mistä Burger Battlessa on kyse?

Lantmännen Unibaken kehittämä kilpailu toteutettu on useassa eri maassa eri tavoin. Suomessa kilpailu on tarkoitettu Suomessa vakinaisesti asuville kokeille ja keittiömestareille. Lue alta lisää tulevasta sekä viime vuosien tunnelmista ja kurkkaa vuoden 2021 voittaja Tuomo Koskisen herkulliset kana- ja smash burgerien reseptit!

Kilpailun kulku

Kokit ja keittiömestarit osallistuvat kilpailuun omilla premium burger -resepteillään. Semifinaliin pääsee kahdeksan kilpailijaa ja finaalissa kilpailee neljä parasta kilpailijaa, jotka valmistavat erilaisia burgereita vaihtuvien ohjeiden mukaan. Burgerit valmistetaan kilpailun mahdollistavien kumppanien tuotteilla.

Vuonna 2021 kilpailua olivat toteuttamassa Lantmännen Unibaken ja Food Camp Finlandin kanssa Metos Oy, Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku, HKScan, Easyfairs Oy ja Arla Pro.