Lantmännen Unibake Finland on jälleen mukana Elintarviketeollisuusliiton ja sen jäsenyritysten järjestämällä Maistuva Päivä -teemaviikolla 13.5.–24.5.2024.

Vuosittain järjestettävän teemaviikon tavoitteena on tehdä yritysvierailujen kautta elintarvikealaa ja sen monipuolisia työtehtäviä tutuiksi peruskoulun 7.-8-luokkalaisille ja ammattikoulun alkutaipaleella oleville.  
 
Tänä keväänä tapahtumassa on mukana lähes 20 yritysvierailukohdetta eri puolilta Suomea ja kymmenet koululaisryhmät pääsevät tutustumaan ruokia ja juomia valmistaviin yrityksiin. 

Tänä vuonna Lantmännen Unibake Finlandin Hyvinkään-leipomo saa vieraakseen Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän elintarvikealan 1. ja 2. vuoden leipomo- ja elintarvikealan opiskelijoita.  

"Maistuva Päivä -teemaviikko on erinomainen keino tutustuttaa nuoria käytännön työhön teollisessa leipomossa ja meihin mahdollisena työnantajana. Leipomoala tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä, joissa voi kasvaa ja kehittyä kansainväliselläkin tasolla", kiteyttää Piret Nilimaa, HR Business Partner, Lantmännen Unibake Finland. 

Lisätietoa Maistuvasta Päivästä: https://www.etl.fi/maistuva-paiva/