Leipä maistuu joka päivä

Leipä on tärkeä osa suomalaista ruokavaliota, ja leipäpöytä luo laatumielikuvaa suurkeittiöstä. Kuluttajat kaipaavat vaihtelua leivässä niin kuin muissakin tarjoiluissa.

Näin rakennat leipäpöydän

Valitse aina varmat suosikkituotteet ja piristä valikoimaa aina silloin tällöin sesonkeihin ja päivän menuun sopivilla erikoisleivillä. Muista runsaus ja kaunis esillepano. Ulkonäköä voi helposti kohentaa erilaisilla liinoilla, koreilla ja astioilla. Seuraa leipäpöydän riittoa ja ulkonäköä päivän edetessä.

Hyödynnä sulattaen valmiita leipiä ja varaa esipaistettuja leipiä kylmiöön lyhentääksesi reagointiaikaa. Seuraa jätteeseen päätyvää leipää ja optimoi valikoimaasi välttääksesi hävikkiä. Lue leipäpöydän ykkösvinkeistä ideoita eri kokoluokan leipäpöytiin.

Esillepanolla leipomotunnelmaa

Leipomotunnelmaa voi luoda juuttisäkeillä, kaulimilla, leipälapioilla… Esillepano saa nykyään olla runsas ja mielikuvituksellinen. Tekstiileillä, liitutauluilla ja leipälaatikoilla saa mukavasti ilmettä. Leipäpöytää voi erilaistaa myös tahnoilla, öljyillä, hunajalla, Nutellalla, hilloilla. Erityisesti paikalliset erikoisuudet kannattaa nostaa näkyvälle paikalle.