Meiltä löydät joulun leivonnaiset, reseptit ja ideat

Aloita jouluun valmistautuminen hyvissä ajoin, jotta vilkas sesonki sujuu huolettomasti ja onnistuneesti. Jouluvalikoimamme on tilattavissa jo lokakuussa. Meiltä saat myös jouluisia reseptejä ja tuunauksia.

Suunnittele jouluvalikoimasi meidän avullamme

Jouluvalikoimaamme kuuluvat perinteiset joulun leivonnaiset sekä leivät. Meiltä löytyy perinteiset luumuhillolla täytetyt joulutortut: vegaaninen Vaasan Tähtitorttu sekä voilla leivotut Vaasan Joulutorttu ja Vaasan Taskutorttu. Viimeistele joulutortut tomusokerilla kauniin lopputuloksen aikaansaamiseksi! Joulunajan leipäpöytään sopii mausteinen Vaasan Viipaloitu Juhlaleipä.

Panosta joulun tunnelmaan

Isänpäivän jälkeen on aika virittäytyä joulutunnelmaan. Tunnelman luomisessa auttaa jouluherkkujen lisäksi sesonkiin sopiva esillepano ja sisustus. Ota siis käyttöön punaiset koriliinat ja lautasliinat, tontut ja kuusenhavut!

Älä myöskään unohda aistikokemuksen merkitystä: lämpimät leipomukset ja uunituoreen tuoksu herättävät muistoja ja houkuttelevat asiakkaita. Voit hyödyntää tunnelman luomisessa myös muita jouluun liittyviä tuoksuja, kuten glögin tuoksua.