Tutustu täällä pullakampanjoihimme! Pulla on suomalaisten rakastama herkku, joka kuuluu arkeen ja juhlaan. Herkutteluun pulla on helppo ja luotettava valinta. Meiltä löydät valikoiman herkullisia pullia jokaiseen makuun, klassisesta Voisilmäpullasta raikkaaseen Mansikka-raparperipullaan.

Pulla kuuluu suomalaiseen kahvipöytään

Pullakahvit on keino rauhoittua arjen kiireistä ja keskittyä hetkeen yksin tai yhdessä. Lantmännen Unibaken sulattaen valmiit pullat ovat saaneet suomalaisilta kiitosta pehmeydestään ja täytteen määrästä.*Lantmännen Unibake: Pullan tulevaisuuden mahdollisuudet, Kilde 03/2021.

Tutustu täällä laajaan pullavalikoimaamme!

Valikoimastamme löydät laajasti erilaisia pullia; korvapuusteja, kanelipullia, lettipullia ja erikoisempia pullauutuuksia. Lataa alta markkinointimateriaalia pullamyynnin tehostamiseen. Meiltä saat itse ladattavat ja muokattavat tarjouspohjan myymälöihin sekä Korvapuustipäivään sopivaa sosiaalisen median materiaalia! Tutustu alla myös pullakampanjoihimme.

Kansallinen korvapuustipäivä

Juhlista kanssamme Kansallista korvapuustipäivää vuosittain 4. lokakuuta Roosa pullien ja muiden kanelipullien merkeissä! Korvapuustipäivää on vietetty Ruotsissa jo vuodesta 1999 lähtien, jolloin se keksittiin alun perin innostamaan ihmisiä kotona leipomiseen ja pullien syömiseen. Sieltä se rantautui meille Suomeen vuonna 2006.

Alta löydät korvapuustipäivän teemaan sopivat ladattavat kuvat sosiaaliseen mediaan sekä muokattavan ja tulostettavan A4-kokoisen hintahalsterin käyttöösi!

Joutsenon leipomo

Monet meidän suosikkipullamme leivotaan Joutsenon leipomossa. Lappeenrannassa sijaitseva Joutsenon leipomomme sai alkunsa 1966, kun Pentti Häkli perusti leipomon isoäitinsä riisipiirakkaresepti taskussaan. Edelleen tuolla Karjalan sydänmailla leivotaan suomalaisten suosikkiherkkuja.

Tiesitkö, että Joutsenon leipomomme huippupullia kulkee myös esimerkiksi ruotsalaisten ja norjalaisten iloksi?