Tutustu täällä pullakampanjoihimme! Pulla on suomalaisten rakastama herkku, joka kuuluu arkeen ja juhlaan. Herkutteluun pulla on helppo ja luotettava valinta. Meiltä löydät valikoiman herkullisia pullia jokaiseen makuun, klassisesta Voisilmäpullasta raikkaaseen Mansikka-raparperipullaan.

Pulla kuuluu suomalaiseen kahvipöytään

Pullakahvit on keino rauhoittua arjen kiireistä ja keskittyä hetkeen yksin tai yhdessä. Lantmännen Unibaken sulattaen valmiit pullat ovat saaneet suomalaisilta kiitosta pehmeydestään ja täytteen määrästä. *Lantmännen Unibake: Pullan tulevaisuuden mahdollisuudet, Kilde 03/2021.

Valikoimastamme löydät laajasti erilaisia pullia; korvapuusteja, kanelipullia, lettipullia ja erikoisempia pullauutuuksia. Katso täältä pullavalikoimamme!

Lataa alta markkinointimateriaalia pullamyynnin tehostamiseen. Meiltä saat itse ladattavan ja muokattavan tarjouspohjan myymälöihin sekä teeman mukaista sosiaalisen median materiaalia! Tutustu alla myös pullakampanjoihimme.

Joutsenon leipomo

Monet meidän suosikkipullamme leivotaan Joutsenon leipomossa. Lappeenrannassa sijaitseva Joutsenon leipomomme sai alkunsa 1966, kun Pentti Häkli perusti leipomon isoäitinsä riisipiirakkaresepti taskussaan. Edelleen tuolla Karjalan sydänmailla leivotaan suomalaisten suosikkiherkkuja.

Tiesitkö, että Joutsenon leipomomme huippupullia kulkee myös esimerkiksi ruotsalaisten ja norjalaisten iloksi?