Suklaaseen dipatut croissantit

Hauskat suklaacroissantit teet dippaamalla minicroissantin toisen kärjen maitosuklaaseen. Viimeistele croissantit rouheilla ja erivärisillä suklaaraidoilla.


10 annosta
  • 10 kpl paistettuja SBS Minicroissantteja
  • 200 g maitosuklaata
  • 100 g valkosuklaata
  • matchajauhetta tai vaalean virheää elintarvikeväriä
  • acaijauhetta tai vaaleanpunaista elintarvikeväriä
  • kuivattuja vadelmia, rouhittua pistaasipähkinää ja mantelia

  1. Sulata maitosuklaa ja valkosuklaa erikseen vesihauteessa tai mikrossa.
  2. Dippaa jäähtyneet minicroissantit pituussuunnassa puoliksi maitosuklaaseen.
  3. Jaa valkosuklaa kolmeen osaan. Pidä yksi sellaisenaan, lisää toiseen matchajauhetta ja kolmanteen acaijauhetta. Voit myös värjätä suklaat elintarvikeväreillä.
  4. Laita valkosuklaat omiin purostinpusseihin ja koristele croissantit.
  5. Viimeistele kuivatuilla vadelmilla, rouhitulla pistaasipähkinällä ja/tai mantelirouheella.