Piparicrumblepulla

Pullan voi tuunata jouluiseen sesonkiin voisilmällä ja herkullisella piparicrumblella. Me tarjoamme monipuolisia reseptejä ammattilaisten tarpeisiin.


45 annosta
  • 20 kpl Vaasan Kotipullia
  • 15 g piparivoinappi
  • 20 g piparicrumblea

Piparivoi (noin 45 annosta):

  • 500 g voita
  • 120 g sokeria
  • 60 g vehnäjauhoja
  • 2 rkl piparkakkumaustetta

Piparicrumble:

  • 100 g voita
  • 100 g vehnäjauhoja
  • 100 g sokeria
  • 100 g mantelilastuja tai kaurahiutaleita
  • 2 rkl piparkakkumaustetta

  1. Sulata pullat ohjeen mukaisesti.

  2. Paina jäinen voinappi sulaneen pullan keskelle ja ripottele päälle piparicrumblea.
  3. Paista 175 asteessa noin 12 min.

Piparivoi:

Sekoita ainekset keskenään ja laita pursotinpussiin. Pursota voista tankoja leivinpaperin päälle, kääri ja pakasta. Leikkaa jäisestä voitangosta noin 15 gramman paloja.

Piparicrumble:

Nypi kuivat aineet kylmän, kuutioidun voin joukkoon niin, että seoksesta tulee murumainen.