Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Piparicrumblepulla
Pullan voi tuunata jouluiseen sesonkiin voisilmällä ja herkullisella piparicrumblella. Me tarjoamme monipuolisia reseptejä ammattilaisten tarpeisiin.
- 20 kpl Vaasan Kotipullia
- 15 g piparivoinappi
- 20 g piparicrumblea
Piparivoi (noin 45 annosta):
- 500 g voita
- 120 g sokeria
- 60 g vehnäjauhoja
- 2 rkl piparkakkumaustetta
Piparicrumble:
- 100 g voita
- 100 g vehnäjauhoja
- 100 g sokeria
- 100 g mantelilastuja tai kaurahiutaleita
- 2 rkl piparkakkumaustetta
-
Sulata pullat ohjeen mukaisesti.
- Paina jäinen voinappi sulaneen pullan keskelle ja ripottele päälle piparicrumblea.
-
Paista 175 asteessa noin 12 min.
Piparivoi:
Sekoita ainekset keskenään ja laita pursotinpussiin. Pursota voista tankoja leivinpaperin päälle, kääri ja pakasta. Leikkaa jäisestä voitangosta noin 15 gramman paloja.
Piparicrumble:
Nypi kuivat aineet kylmän, kuutioidun voin joukkoon niin, että seoksesta tulee murumainen.