Marjamurupulla

Kotipulla vaniljakreemillä ja marjamurulla on herkullinen ja näyttävä tuunaus ja tuo vaihtelua makeisiin kahvilatuotteisiin.


10 annosta
  • 10 kpl Vaasan Kotipullia
  • 200 g paistonkestävää vaniljakreemiä
  • 200 g puolukkaseosta
  • 10 g kauramurua

Puolukkaseos:

  • 1 kg puolukkaa
  • 300 g paistonkestävää vadelmahilloa

Kauramuru:

  • 500 g voita
  • 500 g sokeria
  • 500 g vehnäjauhoja
  • 500 g kaurahiutaleita
  • halutessasi mausteita, kuten vaniljaa, piparkakkumausteita tai kanelia

  1. Tee kolo sulaneen pullan keskelle.
  2. Pursota koloon vaniljakreemiä.
  3. Laita kreemin päälle puolukkaseosta ja ripottele pinnalle kauramurua.
  4. Paista 175 asteessa noin 12 minuuttia.

Puolukkaseos:

  1. Sekoita keskenään puolukat ja paistonkestävä vadelmahillo.

Kauramuruseos:

  1. Sekoita keskenään voi, sokeri, vehnäjauho ja kaurahiutaleet.
  2. Mausta halutessasi esimerkiksi vaniljalla, piparkakkumausteella tai kanelilla.