Parmesaani-paahtopaisti croissant

Ruokaisa croissant paahtopaistilla ja parmesaanilla tuo vaihtelua vitriinin perusvalikoimaan. Täytetyt croissantit sopivat hyvin myös kahviloihin.


5 annosta
  • 5 kpl SBS Croissantteja
  • 150 g naudan paahtopaistia
  • 50 g parmesaanilastuja
  • 75 g aurinkokuivattua tomaattia suikaloituna
  • 50 g parmesaanimajoneesia
  • salaattia valintasi mukaan

Parmesaanimajoneesi:

  • 100 g majoneesia
  • 30 g raastettua parmesaania
  • mustapippuria rouhittuna

  1. Leikkaa croissantit auki päältä ja pursota sisälle hieman majoneesia.
  2. Täytä croissantit salaatilla ja paahtopaistilla ja ripottele päälle parmesaanilastut ja aurinkokuivatut tomaatit.
  3. Koristele croissant lopuksi parmesaanimajoneesilla.

Parmesaanimajoneesi:

  1. Yhdistä ainekset kulhossa.
  2. Tarkista maku.