Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Kevätpinsa by Lauri Kaivoluoto
Keväinen Pinsa saa tietenkin täytteeksi parsaa ja ilmakuivattua kinkkua. Lauri Kaivoluoto lohti tämän parsasesonkiin sopivan pinsa-reseptin meille, ota testiin ja ilahdu!
- Vaasan Street Food Pinsa Classic
- 200 g ilmakuivattua kinkkua
- 1 kpl fenkoli
- 200 g vihreää parsaa
- rucolan versoja
- sitruuna
PARMESAANIMAJONEESI:
- 4 dl majoneesia
- 100 g parmesaania
- puolikkaan sitruunan mehu
- Raasta parmesaani majoneesin joukkoon. Lisää sitruunanmehu ja sekoita.
- Valele lämmitetyn Pinsan pohjalle parmesaanimajoneesia.
- Täytä Pinsa paahdetulla parsalla, ohuella fenkolisiivulla, rucolan versoilla ja ilmakuivatulla kinkulla.
- Tarjoile paahdetun sitruunan kanssa, jonka asiakas voi puristaa pöydässä Pinsan päälle.