Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
                    Kevätpinsa by Lauri Kaivoluoto
Keväinen Pinsa saa tietenkin täytteeksi parsaa ja ilmakuivattua kinkkua. Lauri Kaivoluoto lohti tämän parsasesonkiin sopivan pinsa-reseptin meille, ota testiin ja ilahdu!
- Vaasan Street Food Pinsa Classic
 - 200 g ilmakuivattua kinkkua
 - 1 kpl fenkoli
 - 200 g vihreää parsaa
 - rucolan versoja
 - sitruuna
 
PARMESAANIMAJONEESI:
- 4 dl majoneesia
 - 100 g parmesaania
 - puolikkaan sitruunan mehu
 
- Raasta parmesaani majoneesin joukkoon. Lisää sitruunanmehu ja sekoita.
 - Valele lämmitetyn Pinsan pohjalle parmesaanimajoneesia.
 - Täytä Pinsa paahdetulla parsalla, ohuella fenkolisiivulla, rucolan versoilla ja ilmakuivatulla kinkulla.
 - Tarjoile paahdetun sitruunan kanssa, jonka asiakas voi puristaa pöydässä Pinsan päälle.