Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
                    Croissant manteli-konjakkivaahdolla
Hienostuneet croissantit saat aikaan täyttämällä paistetut Premium Croissantit manteli-konjakkivaahdolla. Viimeistele mantelilla sekä tomusokerilla.
- 10 kpl SBS Premium Croissantteja
 - 300 g mantelitahnaa
 - 6 rkl pehmeää voita
 - 2 kpl isoja huoneenlämpöisiä kananmunia
 - 30 ml konjakkia
 - 3 rkl paahdettuja mantelilastuja
 - 2 rkl tomusokeria
 
- Sekoita mantelitahna ja voi keskenään.
 - Lisää hiljalleen sekaan kananmunat ja konjakki ja sekoita hyvin.
 - Halkaise jäähtyneet croissantit ja täytä manteli-konjakkivaahdolla.
 - Koristele mantelilastuilla ja viimeistele tomusokerilla.