Myllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikina on maukas, runsaskuituinen taikina. Ruis ja kaura antavat herkullista makua, niin suolaisiin kuin makeisiin piirakoihin. Taikina on helppo painella pyöreään vuokaan.
Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Ota taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. tunti ennen leivontaa. Voit myös sulattaa taikinan varovasti mikroaaltouunissa 15–30 s (800 W). Painele sulanut taikina piirakkavuokaan (halk. 25-30 cm). Lisää haluttu täyte ja paista 180–200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 35–40 min täytteestä riippuen.
Ravintoarvo per 100g
-
Energia, kcal
361 kcal
-
Energia, kJ
1496 kJ
-
Rasva
22 g
-
- josta tyydyttynyttä
9 g
-
Hiilihydraatit
32 g
-
- joista sokereita
2.8 g
-
Ravintokuitu
6.2 g
-
Proteiini
5.8 g
-
Suola
1.2 g
-
Laktoosi (g / 100g)
< 0.01
Ainesosat
Allergeenit: Gluteenia sisältävät viljat
,
Ohra
,
Kaura
,
Ruis
,
Vehnä
.
Saattaa sisältää pieniä määriä: Kananmuna
,
Maito
,
Soija
.
Valmistusmaa: Suomi