21. syyskuuta 2023 

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys pyörähtää jälleen käyntiin syyskuussa, ja suomalaisten suosikkipullat Vaasan Kanelikierrepulla ja Kanelipulla Roosa nauha verhoutuvat syöpätutkimuksen hyväksi roosaan kääreeseen. Varoja tärkeään tarkoitukseen kerätään myös kestosuosikki Vaasan Kaurasko -leivällä ja Vaasan Rukiisella Riisipiirakalla. Leipomoyhtiö Lantmännen Unibake Finland on mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä jo kahdeksatta kertaa. 

Syöpäsäätiö on suurin suomalaisen syöpätutkimuksen yksityinen tukija, ja sen Roosa nauha -keräys on tunnetuin syöpäkeräys Suomessa. Roosa nauha -keräyksellä on kerätty varoja rinta- ja gynekologisten syöpien tutkimukselle Suomessa vuodesta 2003. Syksystä 2020 alkaen keräys laajeni tukemaan syöpätutkimusta yleisemmin. Tämän vuoden keräyksen teemana on lasten syövät. 

“Nauttimalla Roosa pulla -kampanjan tuotteita syys−lokakuun aikana tuet tärkeää suomalaista syöpätutkimusta. Jokainen ostettu Roosa pulla -tuote kartuttaa lahjoitussummaa ja onkin oivallinen syy kerätä läheiset yhteen herkuttelemaan ja samalla tekemään hyvää”, kannustaa markkinointipäällikkö Elina Seppänen, Lantmännen Unibake Finland.  

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys alkaa syyskuussa 2023. Yhtiömme keräyksen kampanjatuotteina ovat suomalaisten suosikkiherkut, ja jokaisesta syys–lokakuun aikana myydystä Vaasan Kaurasko -leivästä lahjoitetaan 10 senttiä Roosa nauha -keräykseen, Vaasan Kanelikierrepullasta ja Vaasan Kanelipulla Roosa nauhasta 2 senttiä ja Vaasan Rukiisesta Riisipiirakasta 1 sentti. Kampanjatuotteita myydään myös monipakkauspusseissa. 

Lisätietoa: 
Elina Seppänen, Lantmännen Unibake Suomen Retail-markkinointipäällikkö, puh. +358 40 717 2480 

Roosa pulla-kampanja