27. helmikuuta 2023 

Harri Ansinn on nimitetty Lantmännen Unibaken Suomen ja Baltian pakasteliiketoiminnan toimitusjohtajaksi 1.3.2023 alkaen. Hän seuraa roolissaan Tuomas Manteretta, joka aloittaa Vaasan Oy:n toimitusjohtajana ja Lantmännen Unibaken tuoreleipäliiketoiminnan operatiivisena vetäjänä 1.3.

Harri on työskennellyt Lantmännen Unibakella kuuden vuoden ajan. Hän aloitti uransa Suomen pakasteliiketoiminnan markkinointijohtajana ja on viimeiset neljä vuotta toiminut Suomen pakasteliiketoiminnan myyntijohtajana. Ennen Lantmännen Unibakelle tuloaan hän työskenteli Marsilla seitsemän vuoden ajan kategorian, myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen rooleissa.

Harri raportoi roolissaan Carsten L. Thomsenille, joka on Lantmännen Unibaken toimitusjohtajan roolinsa ohella Pohjois- ja Länsi-Euroopan liiketoiminta-alueen operatiivinen vetäjä.

”On kunnia jatkaa Tuomaksen jalanjäljissä Suomen ja Baltian pakasteliiketoiminnan vetäjänä. Tuomas on tehnyt erinomaista työtä liiketoimintamme kehittämisen eteen myös aikoina, jolloin koronapandemia ja Ukrainan sota ovat aiheuttaneet suuria kysynnän vaihteluita sekä energia- ja raaka-ainekustannusten nousua. Meillä on vahva usko tulevaan ja osaava tiimi, johon kuuluu jatkossa tärkeänä osana myös Myllyn Parhaan pakasteliiketoiminta, jonka integrointi liiketoimintaamme on loppusuoralla”, kertoo Harri. 

Lisätietoa:

Harri Ansinn, harri.ansinn@lantmannen.com, puh. +358 40 744 9773

Tuomas Mantere, tuomas.mantere@lantmannen.com, puh. +358 44 035 3256

 

Harri