1. marraskuuta 2023

Joululeivonnan SM-kisoissa etsitään innokkaita kotileipureita, jotka uskaltavat haastaa joululeivonnan perinteet makeilla tai suolaisilla jouluherkuilla. Lantmännen Unibake ja Lantmännen Cerealia järjestävät kaikille avoimen leivontakilpailun, jossa hyödynnetään Myllyn Parhaan tuotteita. Voittajat pestataan Myllyn Parhaan someleipureiksi.

Suomen parasta joululeipuria etsitään jo toista kertaa marras-joulukuun vaihteessa. Hakuaika päättyy 20. marraskuuta. Osallistuminen Joululeivonnan SM-kilpailuihin on nyt aikaisempaa helpompaa mistä päin Suomea tahansa, sillä kisat järjestetään tänä vuonna kokonaan sosiaalisessa mediassa joulukuun alun finaali mukaan lukien.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa lähettämällä ilmoittautumislomakkeen ja kuvan itse kehitetyllä reseptillä valmistetusta kekseliäästä jouluherkusta Myllyn Parhaan verkkosivujen kautta maanantaihin 20. marraskuuta mennessä. Osallistuminen edellyttää Myllyn Paras -leivontatuotteiden käyttöä ja linkkiä julkiseen sometiliin, mutta suuria seuraajamääriä ei tarvita – vain halua kehittyä leipurina ja kasvattaa omaa yleisöä.

“Meillä on jälleen ilo ja kunnia juhlistaa joululeivontaa ja yhdessäoloa tämän suositun kilpailun myötä, johon voi osallistua entistä helpommin ja matalalla kynnyksellä mistä päin Suomea tahansa”, markkinointipäällikkö Elina Seppänen Lantmännen Unibake Finlandista kertoo.

Kilpailun voittajista kruunataan Joululeivonnan Suomen mestarit ja Someleipurit 2024 niin ikään sosiaalisessa mediassa järjestettävässä finaalissa 4. joulukuuta. Voittajat palkitaan 1 000 euron lahjakorteilla. Someleipurit toimivat Myllyn Parhaan leivontavaikuttajina koko ensi vuoden ajan, ja heille on luvassa läpi vuoden innostavia leivontatehtäviä, joista maksetaan erillinen palkkio. Näissä leivontatehtävissä hyödynnetään niin ikään Myllyn Parhaan tuotevalikoimaa.

Lisätietoja Joululeivonnan SM-kilpailuista Myllyn Parhaan kampanjasivuilta.

SM-leivonta