3 x 3 vinkkiä houkuttelevaan pullavalikoimaan

Pulla on rakastettu vieras suomalaisten kahvipöydässä, niin arjen pienissä hengähdystauoissa kuin elämän suurissa juhlahetkissä. Poimi tästä keittiömestarimme Marko Hirvosen vinkit menestyvään pullavalikoimaan ja tarjoa asiakkaillesi hurmaavia pullailuhetkiä!

Lantmännen Unibaken keittiömestari Marko Hirvonen jakaa parhaat vinkit houkuttelevaan pullavalikoimaan
3 pullavinkkiä paistopisteelle
- Paista pitkin päivää. Siten valikoimasi runsaus, tuoksu ja tuoreus houkuttelevat asiakkaasi pullaostoksille.
- Valitse esille vain priimaa. Jos paisto epäonnistuu, luovu rohkeasti tuotteista. Menekki on suurempi, kun tuotteiden laatu ja ulkonäkö ovat kunnossa.
- Helpota pullien mukaan ostamista valmiilla monipakkauspusseilla. Esimerkiksi kesällä käyvät hyvin kaupaksi mökkituliaiset tai pullat retkieväänä.

Vaasan Voisilmäpulla on sulattaen valmis klassikkopulla
3 pullavinkkiä kahvilan vitriiniin
- Rikasta pullavalikoimaasi sulattaen valmiilla tuotteilla. Ne ovat nopea apu ruuhkahuippuihin ja helpottavat työtäsi.
- Käytä pullia monipuolisesti. Esimerkiksi Vaasan Kotipullaa on helppo tuunata talon tapaan ja sesonkeihin sopivaksi, eikä pakastetiloja tarvitse täyttää monella eri tuotteella.
- Muista myös erityisruokavaliot. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.

Vaasan Voikorvapuustiaihioista loihdit mehukkaat vuokapullat
3 vinkkiä pullien tuunaukseen
Klassikkopullat kuten Vaasan Perinteinen Korvapuusti, Vaasan Toscapulla ja Vaasan Vaniljarahkapulla maistuvat tietysti ihan sellaisenaan, mutta tuunaaminen nostaa nekin uudelle tasolle. Tuunaamalla teet tuttuihin pulliin pientä twistiä ja houkuttelevaa uutta ilmettä. Persoonallisilla pullilla valikoimasi erottuu edukseen ja nostat kertaostoksen arvoa.
Kokeile vaikkapa näitä:
- Helppo ja nopea tapa tuunata valmiita pullia on lisätä päälle esimerkiksi tuorejuustokuorrutetta tai suklaaraitoja – saat näyttävät pullat hetkessä!
- Täytä pullat perinteiseen tyyliin tai uusimpien trendimakujen inspiroimana. Voisilmäpullat ja rahkapullat ovat kestosuosikkeja, mutta kokeile rohkeasti myös pistaasia, kirsikkaa tai sitruunaa. Suklaa ja pähkinät ovat aina varma valinta! Överimunkkien tyyliin myös pullan voi dipata suklaaseen ja koristella mielikuvituksellisen runsaasti.
- Sovita pullasi sesonkiin lisäämällä niihin kauden marjoja tai hedelmiä. Näin luot jatkuvaa, kiinnostavaa vaihtelua tarjontaasi. Älä unohda pullan omia sesonkeja: Korvapuustipäivää vietetään lokakuussa ja alkuvuodesta Vaasan Kotipulla taipuu vaivatta laskiaispullaksi.
Extravinkki: Korvapuusti vai sittenkin Korsopuusti? Lisää tuunatun pullasi kiinnostavaa persoonallisuutta nimeämällä se paikallisesti!