Valkosuklaa-mustikkamunkki

Tuunaa munkkirinkelit ilmentämään sesonkeja. Koristeiset munkit tuovat väriä vitriiniin!


Jos kuorrutat munkit jäisinä, suklaata tarttuu munkkiin enemmän ja se myös jähmettyy nopeammin. Täysin sulatettuun munkkiin tarttuu ohut kerros suklaata, joka jähmettyy taas hitaammin. Valitse sinulle parempi tapa.

  1. Sulata suklaat sulatusteholla mikrossa tai vesihauteessa.
  2. Kasta munkit valkosuklaaseen siten, että noin puolet munkista kuorruttuu.
  3. Kuorruta puoli pellillistä kerrallaan, jotta kuorrute ei ehdi jähmettyä liikaa.
  4. Nostele pensasmustikat ja granolat munkkien päälle
  5. Koristele munkit maitosuklaaraidoin.
  6. Jos kuorrutat sulatettuja munkkeja, anna kuorrutteen jähmetä kylmiössä noin 10 minuuttia ennen esillepanoa.
  7. Mikäli kuorrutat jäisiä munkkeja, anna niiden sulaa huoneenlämmössä vähintään 15 minuuttia.