Punttipulla

Tuunaa Kotipullasta Punttipulla leivontavideomme avulla! Punttipullan täytteeksi sopii paistonkestävä makurahka ja hillo. Koristele vielä tuoreilla marjoilla.


  • Vaasan Kotipullia
  • makurahkaa
  • hilloa
  • raesokeria tai kidesokeria
  • marjoja ja hedelmiä koristeluun tai rahkan sekaan

  1. Lado jäiset Kotipullat pelleille, peitä muovilla ja sulata 1 tunti huoneenlämmössä.
  2. Laita täyte pursotinpussiin. Punttipullaan sopii makurahka ja hillo. Halutessasi voit sekoittaa makurahkaan esimerkiksi pakastemustikoita tai -vadelmia.
  3. Kostuta mitta vesiastiassa. Paina pulliin kunnon kolo esimerkiksi puolen litran mitalla tai isolla vesilasilla.
  4. Leikkaa reilunkokoinen reikä pursotuspussiin. Pursota täyte pullaan.
  5. Koristele raesokerilla tai kidesokerilla.
  6. Paista 180 asteessa 12–15 minuuttia.

Kokeile erilaisia täytteitä! Makurahkoilla saat helposti sesonkituunauksia. Voit viimeistellä pullat tuoreilla marjoilla ja hedelmillä. Katso muut videoreseptit alta.