Makuleipä

Leivontavideolla käymme läpi, kuinka leivotaan suosittua Makuleipää Vaasan Talon vaaleasta leipätaikinasta. Kokeile rohkeasti erilaisia makuleivän täytteitä!


Noin 6 annosta/makuleipää

3 kpl Vaasan Talon Vaalea leipätaikinaa

Aurajuustoleipä:

  • 250 g suurtalousjuustoraastetta
  • 150 g Aurajuustomurua
  • 1 dl rypsiöljyä

Sipulijuustoleipä:

  • 250 g suurtalousjuustoraastetta
  • 200 g sipulikuutiota
  • 1 dl rypsiöljyä

Emmentaljuustoleipä:

  • 360 g Punaleima Emmental –juustoraastetta
  • 1 dl rypsiöljyä

Tuplajuusto-paprikamakuleipä:

  • 180 g suurtalousjuustoraastetta
  • 90 g fetajuustokuutioita (tai salaattijuustokuutioita)
  • 180 g paprikasuikaleita (tricolor)
  • 0,5 dl rypsiöljyä

Oliivijuustoleipä:

  • 250 g suurtalousjuustoraastetta
  • 180 g vihreitä oliivirenkaita
  • 1 dl rypsiöljyä

Metsäsienileipä:

  • 200 g suurtalousjuustoraastetta
  • 200 g sienikuutioita
  • 1 dl rypsiöljyä

https://youtu.be/tdUwfgowyAM

Täytteen ohje:

Sekoita ainekset keskenään.

Kokeile erilaisia täytteitä!

Erilaisten makuleipien myyntitarrat:
Lataa myyntitarrat linkkejä klikkaamalla. Myyntitarrat sisältävät tuoteselosteen ja GTIN-koodin.

Katso muut videoreseptit alta.