Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Makuleipä
Leivontavideolla käymme läpi, kuinka leivotaan suosittua Makuleipää Vaasan Talon vaaleasta leipätaikinasta. Kokeile rohkeasti erilaisia makuleivän täytteitä!
3 kpl Vaasan Talon Vaalea leipätaikinaa
Aurajuustoleipä:
- 250 g suurtalousjuustoraastetta
- 150 g Aurajuustomurua
- 1 dl rypsiöljyä
Sipulijuustoleipä:
- 250 g suurtalousjuustoraastetta
- 200 g sipulikuutiota
- 1 dl rypsiöljyä
Emmentaljuustoleipä:
- 360 g Punaleima Emmental –juustoraastetta
- 1 dl rypsiöljyä
Tuplajuusto-paprikamakuleipä:
- 180 g suurtalousjuustoraastetta
- 90 g fetajuustokuutioita (tai salaattijuustokuutioita)
- 180 g paprikasuikaleita (tricolor)
- 0,5 dl rypsiöljyä
Oliivijuustoleipä:
- 250 g suurtalousjuustoraastetta
- 180 g vihreitä oliivirenkaita
- 1 dl rypsiöljyä
Metsäsienileipä:
- 200 g suurtalousjuustoraastetta
- 200 g sienikuutioita
- 1 dl rypsiöljyä
https://youtu.be/tdUwfgowyAM
Täytteen ohje:
Sekoita ainekset keskenään.
Kokeile erilaisia täytteitä!
Erilaisten makuleipien myyntitarrat:
Lataa myyntitarrat linkkejä klikkaamalla. Myyntitarrat sisältävät tuoteselosteen ja GTIN-koodin.
- Aurajuustoleipä
- Sipuli-juustoleipä
- Emmentaljuustoleipä
- Tuplajuusto-paprikaleipä
- Metsäsienileipä
- Valkosipulileipä
- Oliivi-juustoleipä
Katso muut videoreseptit alta.