Louisiana Lush Burger

Burgeri broilerinrinnalla, yrttijogurtilla ja karamellisoiduilla sambal-herkkusienillä ei jätä kylmäksi. Erinomainen premium-vaihtoehto punaista lihaa välttäville.


10 annosta

  • 10 kpl Vaasan Street Food Potato Burger -hampurilaissämpylöitä
  • 10 kpl broilerinrintaa
  • cajun-mausteseosta

Yrttijogurtti:

  • 200 g jogurttia
  • 20 g hienonnettua minttua
  • 20g hienonnettua persiljaa
  • 10 g pilkottua ruohosipulia
  • suolaa ja pippuria
  • sitruunan mehua

Karamellisioidut sambal-herkkusienet ja sipulimix:

  • 500 g tuoreita herkkusieniä viipaloituna
  • 4 kpl erilaisia sipuleita pilkottuna
  • 20 g sambal-chilitahnaa
  • 2 tl ruokosokeria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria

  1. Karamellisioidut sambal-herkkusienet ja sipulimix: Anna ruokosokerin sulaa pannulla, lisää oliiviöljy ja kuumenna. Lisää sambal-chilitahna ja sipulit, ja paista kunnes sipulit ovat ruskistuneet. Lisää herkkusienet ja paista vielä pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Yrttijogurtti: Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi jogurtiksi.
  3. Broilerinrinta: Paista broilerinrinnat pannulla oliiviöljyssä ja maista cajun-mausteseoksella, suolalla ja pippurilla.
  4. Burgeri: Paahda hampurilaissämpylät uunissa, parilassa tai pannulla. Lisää kananrinta ja yrttijogurtti. Viimeistele karamellisoiduilla sienillä ja sipulimixillä.