Laskiaispullat raikkailla täytteillä

Loihdi Vaasan Kotipullista herkullisia ja näyttäviä laskiaispullia! Kokeile täytteiksi uusia ja raikkaita vaihtoehtoja ja piristä näin laskiaispullien tarjontaa vitriinissä.


Kinuskinen laskiaispulla:

  • Vaasan Kotipulla
  • mantelilastuja
  • puolukkaa (pakaste)
  • puolukkahilloa
  • kermavaahtoa
  • kinuskikreemiä

Marjaisa laskiaispulla:

Kinuskinen laskiaispulla:

  1. Ripottele sulaneen pullan päälle mantelilastuja ja paista ohjeen mukaisesti.
  2. Anna jäähtyä ja halkaise pulla.
  3. Sekoita puolukat ja puolukkahillo sekä kermavaahto ja kinuskikreemi.
  4. Laita lusikallinen puolukkaseosta pullan keskelle ja pursota kinuskikermaa reunoille.
  5. Koristele kinuskikastikkeella.

Marjaisa laskiaispulla:

  1. Ripottele sulaneen pullan päälle raesokeria ja paista ohjeen mukaisesti.
  2. Anna jäähtyä ja halkaise pulla.
  3. Mausta pilkotut marjat ja hedelmät sokerilla ja limemehulla.
  4. Sekoita vaniljakreemi kermavaahdon joukkoon.
  5. Laita mehustettuja marjoja ja hedelmiä pulla keskelle ja pursota reunoille vaniljakermaa.