Kukkakaalipatonki

Lämmin rouhepatonki kukkakaalipaistoksella.


5 annosta

  • 5 kpl Vaasan Minirouhepatonkeja
  • 250 g kukkakaalia viipaloituna
  • 75 g sipulia ohuina viipaleina
  • 2 tl curryjauhetta
  • 100 g kaprista valutettuna
  • 100 g rucolaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 tl curryjauhetta
  • mustapippuria rouhittuna
  • 5 rkl majoneesia

  1. Paahda kukkakaaliviipaleita 185-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia tai kunnes ne saavat hieman väriä ja ovat kovan kypsiä.
  2. Kuullota sipuliviipaleita paistinpannulla keskilämmöllä noin 3 minuuttia, lisää curryjauhe ja jatka kuullotusta vielä 2 minuuttia.
  3. Yhdistä kulhossa kukkakaalit, sipulipaistos ja kaprikset, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Voitele patongit majoneesilla ja täytä kukkakaali-sipulipaistoksella sekä rucolalla.

Voit halutessasi paahtaa täytetyn patongin esimerkiksi paistinpannulla tai parilalla ja tarjoilla sen panini-tyylisesti.