Kiviarina ja salaattia uusista perunoista

Kesäinen Kiviarina perunasalaatilla sopii piknikille ja tankkaavaksi evääksi.


5 annosta
  • 5 kpl Vaasan Kiviarina Maalaissämpylöitä
  • 100 g tomaattia viipaloituna
  • 50 g paprikaa viipaloituna
  • 50 g kurkkua viipaloituna
  • 25 g kurpitsansiemeniä paahdettuna
  • 250 g perunasalaattia
  • 35 g voita voiteluun

Perunasalaatti:

  • 250 g keitettyjä uusia perunoita lohkoina
  • 25 g punasipulia viipaloituna
  • 50 g rucolaa
  • 35 g parmesaanilastuja
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl sitruunamehua
  • 1 tl raastettua sitruunankuorta
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria rouhittuna

  1. Halkaise paistetut sämpylät
  2. Voitele voilla ja täytä tomaatilla, paprikalla, kurkulla ja perunasalaatilla.

Perunasalaatti:

Sekoita kaikki perunasalaatin aineet kulhossa ja
tarkista maku.