Günther Burger

Günther Burger tehdään Pretzel -hampurilaissämpylään. Täytteeksi laitetaan possun kylkirullaviipaleita, haudutettua hapankaalia ja pekonia.


5 annosta

  • 5 kpl SBS Pretzel Hampurilaissämpylöitä
  • 5 viipaletta possun kylkirullaa (a 120g)
  • 50 g sinappia
  • 60 g haudutettua hapankaalia
  • 50 g rapeaa pekonia
  • 150 g maustekurkkua
  • 150 g piparjuurimajoneesia
  • 715 g salaattia

  1. Sekoita keskenään 130 g majoneesia ja 20 g raastettua piparjuurta.
  2. Paista possut rapeiksi pannulla ja voitele sinapilla.
  3. Lämmitä sämpylät, hapankaali ja pekonit.
  4. Kokoa hampurilaiset.

Haudutettu hapankaali:

  1. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon huuhdeltu hapankaali, sipuli ja valkosipuli. Freesaa hetki ja lisää smetana.
  2. Laita seos voideltuun vuokaan ja kypsennä uunissa 170 asteessa noin 30 min.