Copenhagen Crush

Täytä rieska kanalla tai falafelilla, porkkanaraasteella, punajuurella ja turkkilaisella jugurtilla niin saat mainion wrapin vitriiniin tai kokoustarjoiluiksi.


10 annosta

  • 10 kpl SBS Rieskaneliöitä
  • 40 kpl (640 g) premium falafelia (vaihtoehtoisesti paistettua kanaa)
  • 800 g pestyjä punajuuria
  • karkeaa merisuolaa
  • 2 rkl sherryviinietikkaa (vaihtoehtoisesti punaviinietikkaa)
  • 4 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • 500 g porkkanaraastetta appelsiinilla
  • 1 kpl iso appelsiini
  • 400 ml turkkilaista jogurttia
  • 4 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • suolaa ja pippuria

  1. Esilämmitä uuni 165 asteeseen.
  2. Laita punajuuret uuninkestävään vuokaan ja peitä merisuolalla. Varmista että punajuuret ovat kauttaaltaan peittyneet.
  3. Paista uunissa noin 1 tunti kunnes punajuuret ovat kauttaaltaan kypsyneet. Anna jäähtyä.
  4. Kuori punajuuret ja pilko ne pieniksi paloiksi. Voit myös käyttää monitoimikonetta ja karkeasti pienentää punajuuret.
  5. Mausta sherryviinietikalla ja oliiviöljyllä.
  6. Paista falafelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Tee porkkanaraaste: raasta porkkanat, lisää joukkoon appelsiinin hedelmälihaa ja yhden appelsiinin mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
  8. Paahda rieskoja 20 sekuntia 220 asteessa paistolevyllä.
  9. Laita rieskalle ensin punajuurta, neljä falafelia ja lusikallinen turkkilaista jogurttia. Lisää lopuksi porkkanaraaste ja viimeistele ruohosipulilla. Rullaa.