Chicken Katsu Burger

Chicken Katsu Burger -resepti ravintoloille. Resepti kehitetty yhteistyössä Arla Pron ja HKScanin kanssa.


10 annosta
  • 10 kpl SBS Brooklyn Burger -hampurilaissämpylöitä
  • 10 kpl Kariniemen Kananpojan paneroituja pihvejä 2 x 2 kg, pakaste
  • 0,3 kg jääsalaattia

KAALISALAATTI

  • 0,8 kg valkokaalisuikaleita
  • 0,1 kg majoneesia
  • 0,03 kg paahdettua seesamiöljyä
  • 0,03 kg seesaminsiemeniä paahdettuna
  • 0,05 l soijakastiketta

RETIISIPIKKELSI

  • 0,05 l väkiviinaetikkaa
  • 0,1 kg sokeria
  • 0,15 l vettä
  • 0,5 kg retiisiviipaleita

FERMENTOITU CHILIMAJONEESI

  • 0,03 kg HK Fermentoitua chili -maustetahnaa (7396)
  • 0,3 kg majoneesia

  1. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja anna maustua 30 min.

  2. Valmista retiisipikkelsi: mittaa väkiviinaetikka, sokeri ja suola kattilaan ja kiehauta. Anna seoksen jäähtyä ja lisää joukkoon retiisisiivut.

  3. Sekoita chilimajoneesin ainekset keskenään.

  4. Paista pihvit jäisenä rasvakeittimessä 175 asteessa noin 3 minuuttia.

  5. Lämmitä hampurilaissämpylät ja kokoa burgerit.